Consumeningen, win prijzen voor jouw mening

consumeningenConsumeningen is een onderzoekspanel dat bedrijven helpt om beter naar consument te luisteren. Dit doet zij doormiddel van enquetes die consumenten kunnen invullen. Bij ConsuMeningen staat de consument centraal. Wat vindt u van een reclame spotje of een product dat net op de markt is uitgekomen? Geven bedrijven ook de juiste service?

choozz

Door verscheidene vragen te stellen, leren bedrijven de consument steeds beter kennen. Op deze wijze oefent de consument  invloed uit op de manier hoe bedrijven hun producten en diensten aanbieden. De mening van de consument is dus erg belangrijk!

Wat kun je als consument verwachten?
ConsuMeningen zal bij deelname je geregeld uitnodigen voor een onderzoek. De informatie die u geeft wordt uitvoerig bekeken en vergeleken met andere panelleden. Op basis van deze gegevens adviseert dit panel bedrijven en hoopt daarmee een product of dienst te verbeteren. Uw mening is dus erg belangrijk! Met uw mening blijven bedrijven constant in beweging.

choozz

ConsuMeningen beloont

Als blijk van waardering beloont ConsuMeningen haar leden. Het invullen van enquêtes kost tijd en energie. Als bedankje worden er per enquête prijzen verloot. Dit zijn uiteenlopende prijzen. Van boekbonnen en geldprijzen tot aan Ipads en telefoons.

Privacy

ConsuMeningen vindt de privacy van haar leden erg belangrijk!. Uw persoonlijke gegevens alsook de antwoorden die u geeft tijdens de enquêtes worden met zorg behandeld en beveiligd. Het is belangrijk om te weten dat uw antwoorden anoniem worden verwerkt. Deze worden samengevat en/of op statistische wijze gedeeld met derden.