GlobalTestMarket online geld verdienen met enquêtes invullen

globaltestmarketGlobalTestMarket is een wereldwijd consumentenonderzoek panel dat werd in 1999 opgericht door Global Market Insite, Inc (GMI). GMI voert marktonderzoek uit voor meer dan 1400 bedrijven in meer dan 60 landen. Hun onderzoek studies omvatten: Films, Restaurants, Auto’s, Consumenten producten, Actuele gebeurtenissen, en anderen. Zij zijn geaccrediteerd door het Better Business Bureau sinds 2004.

GlobalTestMarket biedt consumenten de mogelijkheid geld te verdienen met online enquêtes. Hiermee kunt u invloed uitoefenen op bedrijven die producten en diensten ontwikkelen en deze op de markt uitbrengen.

globaltestmarket
Dagelijks maken veel consumenten gebruik van GlobalTestMarket. De privacy staat hoog in het vaandel. Uw persoonlijke gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden zonder uw toestemming. Verder blijven de antwoorden, die u tijdens de online enquêtes geeft, anoniem en worden deze alleen gebruikt voor het marktonderzoek.

GlobalTestMarket in 4 stappen

 1. Meld je gratis aan ontvang meteen enquêtes waaraan u kunt verdienen
 2. Vul je persoonlijke profiel zoveel mogelijk aan en ontvang méér betaalde enquetes
 3. Check iedere dag je mail voor nieuwe betaalde enquêtes
 4. Neem deel aan online enquêtes en wordt beloond met MarketPoints. Wissel deze vervolgens in voor geld.

GlobalTestMarket profielenquêtes

 • Basis
 • Huishouden
 • Reizen
 • Betrekking
 • Financieel
 • Technologie
 • Medisch
 • Voertuig
 • Belangstellingsgebieden

Profielenquêtes helpen ons meer te weten te komen over uw achtergrond, uw gewoonten en uw hobby’s. Met deze vertrouwelijke informatie kunnen we u meer enquêtes sturen waarvoor u in aanmerking komt en waarvan u kunt genieten. Bovendien krijgt u een kleine beloning als u ons wat meer over uzelf vertelt. Leuk, niet? U vindt de profielenquêtes op uw pagina met Enquêtes op de website van GlobalTestMarket. Meld u dus aan als nog geen account heeft!

Marktonderzoekers zijn vaak op zoek naar de meningen van een zeer specifieke groep mensen, bijvoorbeeld gebruikers van een bepaald zeepmerk. Als u niet voldoet aan de kwalificatievoorwaarden voor een enquête, kunt u worden “uitgefilterd” of een bericht krijgen dat u “niet in aanmerking komt” om de enquête in te vullen. Neem dit niet persoonlijk op! Uitfilteringen vormen een normaal onderdeel van het marktonderzoek. Hoe meer we over u te weten komen, des te meer enquêtes we u zullen kunnen toesturen waarvoor u wel in aanmerking komt. En u krijgt altijd een gedeeltelijke beloning, zelfs als u wordt uitgefilterd.

globaltestmarket

 

 

GlobalTestMarket MarketPoints

Dit zijn beloningen die u krijgt voor de meeste enquêtes wanneer u ervoor in aanmerking komt en ze invult. Als u 1000 van deze MarketPoints hebt verzameld, kunt u ze inruilen voor 50 dollar in contanten (of het equivalent in uw lokale valuta, indien deze beschikbaar is).

GlobalTestMarket wereldwijde ervaringen

“Ik heb nog nooit iets gewonnen totdat GlobalTestMarket tegenkwam. Ik gebruikte het geld om op vakantie te gaan met mijn familie. Dank GlobalTestMarket!”

Jennifer E. USA

“In eerste instantie dacht ik dat het niet echt was. Ik nam contact op GlobalTestMarket’s Customer Service. Ik was zo blij toen ik een positieve bevestiging kreeg. De check kwamen net op tijd zodat we op vakantie konden. Mijn man plaagde me eerst omdat ik volgens hem doelloze enquêtes invulde. Nu niet meer! ”

Linda W. Canada

“Dit kleine beetje extra geld was erg handig voor de Paasdagen, dankzij GlobalTestMarket.”

Russell K. Australia

globaltestmarket