Ipsos Acces Panels, cadeaubonnen voor enquêtes invullen!

ipsosIpsos Acces Panels (I-SAY) is een wereldwijde onderzoekspanel dat actief is in 15 landen. Met ieder onderzoek probeert zij de behoeften van de consument in kaart te brengen. Zo kunnen nieuwe producten en diensten in de toekomst worden verbeterd.
Ipsos

Dit panel wordt bestuurd door Ipsos Interactive Services. Deze maakt deel uit van Global Ipsos Group. Het bedrijf typeert zichzelf als een groep gedreven mensen dat de gedachten van miljoenen mensen verwoord en vormgeeft. Ipsos is één van de grootste marktonderzoekbedrijven ter wereld, maar ook een van de meest vertrouwde merken op de markt. Elk jaar worden er ruim zes miljoen onderzoeken uitgevoerd verspreidt over honderd landen.

Ipsos

Ipsos beloont

Panelleden worden beloont voor hun inspanningen. Voor iedere afgeronde enquête worden punten toegekend.  Waneer er 1267 punten zijn gespaard, kun je deze inwisselen voor een cadeaubon van merken zoals: Ikea, Bijenkorf, Bol.com, New Yorker, dress-for-less en véél meer!  Het sparen van punten gaat snel! Een gemiddeld onderzoek kan tussen de 5 en 250 punten opleveren. Gemiddeld ontvangen leden 4 enquêtes per maand.

Waarom deelnemen ?

  • Jouw mening heeft invloed op nieuwe producten en diensten
  • Je wordt beloont voor het meedoen aan onderzoeken; hiervoor krijg je leuke cadeaus
  • Je maakt kans op super prijzen

Ipsos