MySurvey wordt beloond door enquêtes in te vullen!

mysurveyMySurvey behoort tot een consumentenpanel. Via deze panel kunnen mensen vrijblijvend hun mening geven en zo meewerken aan marktonderzoek. Op de site staan verschillende onderzoeken waarvoor leden worden beloond voor hun deelname. Bij iedere deelname worden er MySurvey punten toegekend. Deze punten zijn inwisselbaar voor verschillende beloningen. Dit zijn beloningen zoals: Waardebonnen van Bol.com: Producten van ikea, Blokker en de Bijenkorf. Ook kun je jouw punten schenken aan een goed doel zoals Unicef.

gratisinschrijven

MySurvey maakt deel uit van Lightspeed Research. Dit is een marktonderzoeksbedrijf dat wereldwijd opereert.

Of het nu gaat om een product of dienst; de mening van de consument blijft belangrijk! MySurvey publiceert afgeronde onderzoeken in bekende kranten zoals: de Wall Street Journal, Financial Times en Time Magazine. Er wordt dus echt iets gedaan met de mening van de consument.

gratisinschrijven

Dankzij een hoop panelleden behoort MySurvey tot één van de grootste consumentenpanels ter wereld. Daarnaast is zij ook één van de belangrijkste aanbieders  op het gebied van marktonderzoekinformatie. Jij als consument kunt daar deel van gaan uitmaken.

Meedoen is vrijblijvend en de privacy is érg belangrijk! Mysurvey zal nooit uw mening of persoonlijke gegevens doorspelen aan derden zonder uw toestemming.

Mysurvey beloont

Iedere maand maken deelnemers kans op een bedrag van 1.475 euro. Dit wordt de zongemaade Mysurvey-loterij genoemd. Wil jij je mening geven en hier ook nog eens voor betaald krijgen?  Meld je gratis aan op de site!

gratisinschrijven