Stempunt, ontvang cadeaubonnen voor nationaal onderzoek

stempuntStempunt is een nationaal onderzoekspanel bestaande uit ongeveer 70.000 leden. Stempunt doet verschillende onderzoeken in Nederland. Consumenten kunnen hun mening geven over producten en diensten van bedrijven, over de werkzaamheden van overheidsinstellingen, over maatschappelijke onderwerpen zoals ons milieu, inkomensverdeling, politiek etc. Hoewel het gaat om uiteenlopende opdrachtgevers blijft de mening van de consument het belangrijkst. De producten en diensten worden hierdoor op een ideale manier afgestemd

 

stempunt

Waarom meedoen aan stempunt?
Stempunt is een plezierige vorm om je mening te geven over een product of dienst. Momenteel zijn er begin 2012 al ruim 70.000 leden die enquêtes invullen tegen een leuke beloning. Een gemiddelde enquête duurt gemiddeld 10 minuten en vergt daardoor niet veel tijd.

Stempunt cadeaus

Bij Stempunt kun je punten sparen. Voor iedere enquête die is ingevuld, ontvang je punten. Op deze manier kun je sparen voor leuke cadeaus zoals:

  • Bol.com waardebonnen t.w.v €50,-
  • Shoppingcards t.w.v 50,-
  • Jewelcards t.w.v 50,-
  • Dierentuin Apenheul (E-tickets)
  • Diergaarde Blijdorp (E-tickets)
  • Walibi (E-tickets)
  • Moviepark (E-tickets)
  • Kans op een gratis iPad 2 en véél meer….

stempunt

Deelname aan onderzoek is helemaal gratis! Door mee te doen spaar je automatisch voor leuke prijzen. In principe hoef je alleen je e-mailadres achter te laten waarna je van stempunt uitnodigingen ontvangt om enquêtes in te vullen. Alle praktische informatie die je nodig bent vind je in de e-mails die Stempunt verstuurd. Zo vind je een link die je naar het betreffende onderzoek brengt. Je hoeft er alleen op te klikken en je kunt direct starten. Het fijne is dat je zelf kunt kiezen wanneer je een vragenlijst invult. Komt het even niet uit? Dan kun je op een later tijdstip verder gaan.

Stempunt voert een actief privacy-beleid. Dit houdt in dat jouw gegevens nooit met derden wordt gedeeld zonder jouw toestemming.

Stempunt opereert wat onderzoeken betreft op de Nederlandse markt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de enquêtes, betreffende producten en diensten, over bedrijven gaan die in Nederland zijn gevestigd.

stempunt